Skip to main content

Potatolicious
Delicious Street Food Flavors

Potatolicious dankt zijn naam aan het restaurant dat Wouter jarenlang runde met zijn zakenpartner Dan in de Gentse studentenbuurt. Met hun jacket potato’s boden Wouter en Dan een snel, gezond en verrassend alternatief voor fast food.

Intussen is het concept van Potatolicious uitgebreid, maar de kern blijft hetzelfde: gasten hoogwaardige, gezonde en verrassende gerechten bieden. Wouter, zijn partner Gilke en het team van Potatolicious maken met de food trucks en food stands van elk event een feest(je).

Duurzaam

Potatolicious staat op de lijst van duurzame cateraars. We werken dan ook zoveel mogelijk met composteerbare en herbruikbare materialen, we werken met zonne-energie en regenwater. De kruiden en een deel van de groenten komen uit onze eigen tuin.

Creatief

We passen onze gerechten aan naargelang de seizoenen. We houden ervan om nieuwe smaakcombinaties te introduceren. En we denken graag met je mee om een topconcept neer te zetten.

Kom bij ons werken

De Ronde Van Vlaanderen? De leukste festivals? En wijze bedrijfsevents? We doen het allemaal. En we kunnen steeds flexi’s en andere medewerking gebruiken. Zin om van elk event een feest(je) te maken? Stuur ons jouw gegevens en we nemen contact met jou op.

Webshop

Delicious Street Food Flavors

Food Trucks

Street food flavors on wheels

Streetfood BBQ

Deliciously smoked street food flavors

Potatolicious, your street food favorite

Address

Potatolicious
Steenweg 196
9570 Lierde
Routebeschrijving

Connect

T: 0486 27 02 83

E: info@potatolicious.be